Billig vps

Välkommen till BilligVPS.se!

BilligVPS skapades som en testsajt för en VPS-leverantör som heter WeLoveServers.

Denna leverantör var ingen kvalitetsleverantör av VPS-servrar utan fokus låg på att hålla nere priset. Då jag enbart använde de servrar jag hade där som test så passade det mina ändamål ypperligt. Efter några år fick jag helt plötsligt meddelandet att WeLoveServers blivit uppköpt av ett företag som heter Hostwinds. Denna leverantör är säkerligen mycket bättre, men mina erfarenheter hittills har varit katastrof. Jag har fått fakturor som jag inte skullat få, jag har fått avslutade tjänster och dragningar från mitt betalkort utan att detta borde ha skett. Supporten har dock varit snabb på att svara och behjälplig så jag hoppas det ska lösa sig snart.

Det största problemet med Hostwinds är dock att det är mångdubbelt så dyrt som WeLoveServers var. Jag kommer med största sannolikhet avsluta mina tjänster där så snart jag har fått tillbaka de pengar som de redan dragit från mig.

Jag har testat diverse VPS tjänster hittills. Här kommer jag inom kort publicera mina tankar kring de olika tjänster jag testat.